Балетна школа „Класик“

baletЕдно от най-атрактивните и приятни занимания, които предлага читалище „Братя Миладинови-1917”, е участието в школата по модерен и класически балет „Класик“. Невъзможно е да не се подадете на очарованието на танца, поднесен с усмивка и приятелство. Ели Николова и Богдан Богданов отдават цялото си внимание и изключителен професионализъм на развитието на школата и обучението на малки и големи в изкуството на балета. Освен с модерен и класически балет, те се занимават и с характерен балет, анимация, пластика и роботика.

Богдан Богданов е по-известен с участието си в „Шоуто на Слави“ в конкурса „Танцувай с мен“. Млад, амбициозен и изключително талантлив, той съчетава спецификата на танца с привичната си усмивка и умение да предаде на своите ученици очарованието и удоволствието от балета.

Ели Николова е балетен педагог с дългогодишен стаж и опит в преподаването. Много от нейните бивши възпитаници са вече успели и известни танцьори със собствена кариера и стил. Начинът на преподаване е съобразен изцяло с индивидуалните умения на нейните ученици, поднесен с усмивка и позитивизъм.

Балет „Класик“ печели много международни и национални конкурси по балет.

Важно е да се отбележи, че без подкрепата на читалище „Братя Миладинови-1917″, без помощта на княжевци, балет „Класик“ нямаше да съществува. Нека обърнем внимание на нашите деца, нека не забравяме, че тяхното възпитание и възприятие на заобикалящия ги свят, формират бъдещите хора.