Библиотека

Библиотеката към Народно читалище „Братя Миладинови-1917″ в Княжево се представлява от г-жа Любка Колева, която вече 14 години я ръководи с любов и усърдие. Завършила е Института за прогимназиални учители, както и Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със специалност педагогика и български език.През тези годините в читалището успява да спечели няколко проекта, с помощта на които нашата библиотека стана една от най-добре снабдените и автоматизирани библиотеки в столицата – проект „Глобални библиотеки“ към Фондация „Мелинда и Бил Гейтс“ и проект „Автоматизирани библиотеки“ са сред най-успешните.

„Вярвам, че писаното слово е сред най-важните фактори за възпитанието и израстването на нашите деца. Каня всички желаещи да се запишат при нас и да се присъединят към хилядите читатели, които ни посещават ежедневно. Това може да се случи още днес или всеки делничен ден в библиотеката на читалището, която се помещава на първия етаж.“

Л. Колева

Заповядайте и споделете с вашето семейство любовта към четенето и знанието! Това е мястото, където ще бъдете посрещнати с неизменна усмивка и добронамереност, мястото където може да потърсите помощ, ако имате нужда от отмора на душата /нещо, което Интернет не предлага, уверявам ви/ и мястото, където вашето дете ще усети духа на четеното слово, благодарение на което сме се съхранили като нация.

biblio

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – вторник
9:00 ч. – 12:00 ч. и 13:00 ч.-17:30 ч.

сряда
9:00 ч. – 12:00 ч.

четвъртък – петък
9:00 ч. – 12:00 ч. и 13:00 ч.-17:30 ч.