Нови курсове „Йога за бременни“ и „Йога за мама с бебе“

Йога за бременнивсяка сряда от 18:30 ч.

От 05.08.2020 г. всяка сряда от 18:30 до 19:45 можете да посещавате курс по Йога за бременни в Читалище „Братя Миладинови” в кв. Княжево, бул. „Цар Борис III” 375, с инструктор Ели Грънчарова (Ели Грейн). Водещата се занимава с йога от 2003 г., а с йога за бременни и йога Мама с бебе от 2009 г. Заниманието се състои от медитации, раздвижване на всички стави, асани за бременни и релаксация. Пълният комплекс обхваща познанията на водещата по йога за бременни и йога нидра. Йога за бременни ви помага през цялата бременност да се чувствате във форма и да имате енергия, да не ви се подуват краката и да не ви боли кръста, както и да се чувствате радостна, щастлива и здрава. Най-полезното нещо за Вашето бебе е Вас като негова майка е да се чувствате добре!

Йога за мама с бебе в Княжевовсеки вторник от 11:00 ч.

От 04.08.2020 г. всеки вторник от 11:30 до 12:15 ч. можете да посещавате курс по Йога за мама с бебе , с инструктор Елица Грънчарова. Заниманието се състои от медитация, раздвижване на всички стави, асани за мама,  упражнения и песни за бебето и релаксация. Йога за мама с бебе ви помага през цялата първа годинка на бебето да раздвижвате ставите му, да укрепва мускулатурата на бебето и да поддържа добро настроение, благодарение на песните и радостта в залата. За майката заниманията са полезни, за да се чувства във форма и да има енергия, както и да се чувства радостна, щастлива и здрава. Най-полезното нещо за Вашето бебе е Вас като негова майка е да се чувствате добре! Заниманията са подходящи за бебета от 0 до 1 г.

Цената за едно посещение  е 8 лв., а за месечен абонамент – 30 лв.

Очакваме ви!

Повече информация за всички занимания по йога в зала и онлайн с Ели Грейн можете да намерите във Фейсбук страницата „Йога с Ели Грейн”. Tелефон за контакт: 0886 301115