Йога за възрастни

Aнтоанета Костова е преподавател по йога и върви по пътя на познанието чрез нея над 20 години. Преподава от 6 години. Водила е занимания за деца и възрастни в Български национален тенис център, Данс  център, No Gravity, студио Дивали,Yoga place,  ING bank, студио Jodyt, в Борисовата градина. Работи с групи, индивидуални ученици и корпоративни клиенти. Организира йога пътувания в Родопите и по българското Черноморие.

Йога е комплексна и задълбочена система за себеразвитие и себелечение. Тя не е сбор от физически упражнения, терапия или спортна дисциплина, а начин на живот за духа, ума, душата и тялото.

В читалището на квартал Княжево заниманията се провеждат 2 пъти седмично. Практикува се класическа хата (хатха) йога. Провеждат се групови занимания за начинаещи и средно напреднали. Не е необходимо наличието на предварителен опит, физическа подготовка и познания. Целта на йога практиките е да се подобри здравето чрез техниките на науката йога – осъзнаване, дишане, медитация, релаксация, физически пози, мантри и мудри. Телата се огъвкавяват, духът се подмладява, енергиите се активират, уравновесяват и балансират. Внася се хармония и покой в организма на човешкото тяло и ум.

Допълнителна информация можете да получите на място в канцеларията или като се свържете с нас по телефона.