Театрална школа „Слово и театър“ за деца

Детска школа „Слово и театър“ е с ръководител Венета Чанкова  – преподавател по актьорско и ораторски майсторство. Тя е завършила НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Крикор Азарян. Над 20 години практикува професията си, играла е над 80 роли в театъра, киното и телевизията. 7 години преподава театрални занимания в ЧУ „Света София“, а от 5 години преподава в детска школа „Слово и театър“.

В театралната школа се провеждат занимания по актьорско и ораторско майсторство за деца. Те се подготвят психологически при самостоятелна изява пред аудитория. Изграждат се комуникативни умения, работа с партньор и работа с екип. Целта на школата е овладяване на сценичното пространство и изнасяне на театрални представления пред публика.

Децата обичат да споделят.  За да привлекат и задържат вниманието на другите, обаче се изискват знания, умения и най-вече самочувствие. Школата развива именно тях. Заниманията им ще оставят трайни следи в съзнанието им и ще бъдат в помощ при бъдещи техни изяви, интервюта и презентации.

Допълнителна информация можете да получите на място в канцеларията или като се свържете с нас по телефона.